هزینههای نظامی تایوان
چو جونگ- تای اعلام کرد: به همین دلیل تایوان به تازگی میزبان تعدادی از مدیران شرکتهای خارجی تولید پهپاد بود. این راهبرد برای جلب حمایت آن دولتها است تا در مواقع اضطراری به کمک تایوان بیایند.
حمایت عمومی برای استفاده از راکتورهای هستهای در تایوان در سال ۲۰۱۱ به پایین ترین حد خود رسید؛ زمانی که نیروگاه هستهای فوکوشیما در کشور همسایه ژاپن در اثر زلزلهای قوی با بحران مواجه شد و توکیو هنوز در حال حل آن است.
تلاش تایوان برای افزایش قابلیتهای نظامی خود فراتر از صنعت نیمه هادیها است. دولت تایپه در ماه اوت اعلام کرد که قصد دارد هزینههای دفاعی را در سال ۲۰۲۵ به بالاترین حد خود برساند.
او با تاکید بر اینکه تایوان تا پیش از سال ۲۰۳۰ هیچ مشکلی برای تامین برق صنایع نخواهد داشت، افزود: امیدواریم که تایوان بتواند از روندهای جهانی و فناوریهای هستهای پیشی بگیرد.
درحالیکه این هشتمین سال متوالی برای افزایش هزینهها در تایوان است، رقم آن در سال آینده میلادی برابر با ۲.۴۵ درصد تولید ناخالص داخلی برآورد شده است که مطابق با سالهای اخیر و بیشتر از هدف ۲ درصدی کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است.
این مساله همه را راضی نکرده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا به تازگی در گفتوگو با ستون نویس واشنگتن پست تاکید کرده است که تایوان باید هزینههای نیروهای مسلح خود را به ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش دهد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، چو جونگ- تای در مصاحبه با بلومبرگ با اشاره به تقاضای فزاینده تراشه سازانی که در میانه رونق هوش مصنوعی از برق استفاده میکنند، گفت: از آنجاییکه یک اجماع نظر در تایوان درباره ایمنی هستهای و تضمینها برای مدیریت پسماند هستهای وجود دارد، ما میتوانیم یک گفتمان عمومی داشته باشیم.
نخست وزیر تایوان اضافه کرد: از آنجایی که تایپه نقش خود را در زنجیره تأمین دموکراتیک و اتکای جهان به تایوان درک میکند، من اغلب میگویم که هرچه بیشتر به تایوان نیاز باشد، اهمیت آن بیشتر میشود.