تقاضای برنج در ژاپن به کمتر از ۷ میلیون تن رسید
انتشار: مهر 17، 1401
بروزرسانی: 01 خرداد 1404

تقاضای برنج در ژاپن به کمتر از ۷ میلیون تن رسید

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از ژاپن تایمز،\xa0تولیدکنندگان غذای ژاپنی می خواهند مصرف داخلی محصولات مبتنی بر آرد برنج را ترویج دهند، زیرا ارزش کم ین در برابر ارزهای خارجی و تهاجم روسیه به اوکراین به طور قابل توجهی هزینه واردات سایر انواع غلات را افزایش داده است که می تواند بر امنیت غذایی ژاپن در آینده تأثیر بگذارد.

به گزارش ایرنا،\xa0بر اساس اعلام وزارت کشاورزی ژاپن\xa0 پس از آغاز جنگ در اوکراین، کشاورزان این کشور موقتا\xa0کاشت برنج\xa0را کم کرده و به سمت\xa0کشت گندم\xa0و سویا رفته اند.

این اقدام به خاطر افزایش قیمت این محصولات در بازار جهانی ناشی از درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین بوده و باعث شده تا ژاپن در معرض کمبود این محصولات کشاورزی قرار گیرد. از ۴۷ استان در ژاپن ۳۷ استان اعلام کرده اند که می خواهند کشت برنج را کاهش دهند.



منبع: https://www.irna.ir/news/84907730/%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%DB%B7-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF
مصرف برنج به عنوان اصلی ترین عنصر غذایی در ژاپن کاهش یافته است زیرا مردم بیشتر به نان و رشته فرنگی روی آورده اند.\xa0تقاضای این کشور برای برنج در سال تا جولای ۶.۹ میلیون تن برآورد شده که برای اولین بار به زیر ۷ میلیون تن رسیده است.