انرژی‌های تجدیدپذیر و حوزه سلامت، محور توافقات نشست اندونزی-آفریقا

انرژی‌های تجدیدپذیر و حوزه سلامت، محور توافقات نشست اندونزی-آفریقا

وی خاطرنشان کرد: این سیاست می تواند توسط کشورهای آفریقایی اجرا شود تا مطمئن شوند که می توانند ارزش بیشتری از منابع طبیعی معدنی به دست آورند. اندونزی علاوه بر تشویق توسعه پایین دستی در آفریقا، از افزایش رقابت، کارایی و همچنین نوآوری و انتقال فناوری حمایت می‌کند.

کشورهای جنوب جهانی تغییرات مثبت ایجاد می‌کنند

وی خطاب به نمایندگان پارلمان کشورهای آفریقایی افزود: بر اساس تجربه اندونزی، روند توسعه صنایع پایین دستی درآمدهای دولت ‌های آفریقایی را افزایش می دهد.

کوسوماردانی اضافه کرد: برای فرآوری منابع طبیعی نیکل در اندونزی، درآمد دولت به حدود ۳۸ میلیارد دلار افزایش یافت که نسبت به ۱.۳ میلیارد دلار اولیه‌ زمانی که اندونزی مواد خام را به بازارهای بین المللی می فروخت، افزایش قابل توجهی داشت. این سیاست به اندونزی پایه ای برای توسعه صنایع مشتق مانند باتری برای وسایل نقلیه برقی و انرژی های تجدیدپذیر می دهد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، دومین مجمع اندونزی-آفریقا (IAF)، از یکم تا سوم سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۱ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۳) در بالی برگزار می شود. این مجمع پس از موفقیت اولین دوره آن در سال ۲۰۱۸، به عنوان بستری برای تقویت همکاری اقتصادی مشخص با آفریقا به عنوان شریک اقتصادی کلیدی اندونزی در نظر گرفته شده است.

علاوه بر این، قرارداد فروش با اوگاندا برای بازاریابی محصولات دارویی امضا شده است که فروش آن در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

بر اساس اعلام مقام‌های اندونزی و سایت رسمی مجمع، در این دوره از نشست، تمرکز گفت‌وگوها بر تحول اقتصادی، انرژی و معدن، امنیت غذایی، سلامت و همکاری‌های توسعه محور خواهد بود.

اندونزی از کشورهای جنوب جهانی خواسته است تا به کاتالیزور تغییرات مثبت برای رسیدگی به وضعیت نگران کننده جهانی و بی ثباتی اقتصادی تبدیل شوند.

حمایت اندونزی از صنایع پایین دستی انرژی‌های تجدیدپذیر آفریقا

دوی جاستیسیا میدیواتی، مدیرکل آفریقا در اداره کل آسیا، اقیانوسیه و آفریقای وزارت امور خارجه اندونزی نیز گفت: در دومین مجمع اندونزی و آفریقا، موافقت‌نامه‌های سرمایه‌گذاری به ارزش ۹۴.۱ میلیون دلار در بخش بهداشت تایید شد.

برای دستیابی به اهداف مجمع جلسه رهبران، پنل‌های گفت‌وگو، نمایشگاه‌های جنبی، رونمایی از پروژه‌های انجام شده و گفت‌وگوهای تجاری برگزار خواهد شد.

امضای توافق سرمایه‌گذاری بهداشتی ۹۴.۱ میلیون دلاری

وی بر خواست جوکو ویدودو رئیس جمهوری اندونزی مبنی بر نیاز به ثبات در مبارزه برای برابری و عدالت برای کشورهای در حال توسعه، با هدایت این باور که زمان آن فرا رسیده است کشورهای جنوب جهانی صدای خود را به گوش مردم برسانند و باید حق آن‌ها برای توسعه احترام گذاشته شود، تأکید کرد.

مرسودی با اشاره به گفت‌وگوهای پیشین اضافه کرد: رئیس جمهوری اندونزی کشورهای جنوب جهانی را تحت فشار قرار داده است تا به بخشی از راه حل های مسائل جهانی تبدیل شوند و ما در عین حال بر تعهد اندونزی به پل زدن بر اختلافات و مبارزه برای منافع جنوب جهانی تأکید می‌کنیم.

وی افزود: اندونزی معتقد است که کشورهای جنوب جهانی باید در مورد نیاز به ایفای نقش فعال در ایجاد پیشرفت‌ها و همکاری‌ها، در کنار هم برای شناسایی راه‌حل‌های مشکلات جهانی، همسو باشند.

همزمان با دومین مجمع اندونزی-آفریقا انتظار می رود ارزش همکاری دو جانبه به ۳.۵ میلیارد دلار برسد. در این مجمع، اندونزی همچنین زمینه‌های دارای اولویت همکاری را ترویج می‌کند که شامل تحولات اقتصادی، انرژی، معدن، امنیت غذایی، بهداشت و توسعه است.


منبع: https://www.irna.ir/news/85586381/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%82%D8%A7

آدرانی کوسوماردانی، دستیار معاون امنیت و تاب آوری دریایی در وزارت هماهنگی امور دریایی و سرمایه گذاری اندونزی، در جریان مجمع پارلمانی اندونزی و آفریقا گفت: ظرفیت های زیادی در آفریقا وجود دارد و ما آماده امضای تفاهم نامه همکاری هستیم.

مرسودی گفت که مجمع اندونزی آفریقا، با هدف تحکیم مشارکت‌های اقتصادی سودمند دوجانبه بین اندونزی و کشورهای آفریقایی برگزار می‌شود که از زمان کنفرانس آسیایی-آفریقایی در باندونگ، جاوه غربی، در سال ۱۹۵۵ به خوبی تقویت شده است.

وی افزود: این توافقنامه از طریق یادداشت تفاهم بین اندونزی و چندین کشور آفریقایی امضا شده است.

اندونزی صادرات محصولات دارویی به تانزانیا را در سال ۲۰۲۳ آغاز کرد و پیش بینی می شود ارزش این صادرات در سه سال آینده به سه میلیون دلار آمریکا برسد.

کشورهای آفریقایی حاضر در این توافق، کنیا، نیجریه، اوگاندا، زیمبابوه، غنا، تانزانیا، آفریقای جنوبی و نامیبیا هستند.

انرژی‌های تجدیدپذیر و حوزه سلامت، محور توافقات نشست اندونزی-آفریقا

رتنو مرسودی، وزیر امور خارجه اندونزی، در یک کنفرانس مطبوعاتی در حاشیه دومین مجمع اندونزی-آفریقا و مجمع عالی چندجانبه گفت: شرایط کنونی به بی ثباتی‌ اقتصاد جهانی منجر شده است و کشورهای جنوب جهانی بیشترین ضربه را از این وضیعت خورده اند.