اندونزی بر اهمیت حل بحران میانمار تأکید کرد

معروف امین تاکید کرد: فرهنگ گفت‌وگو و احترام به قوانین بین المللی و هنجارهای منطقه ای باید یک دستورالعمل مشترک برای مدیریت درگیری های احتمالی از جمله در دریای جنوبی چین باشد.

علاوه بر این، او از آ.سه.آن خواست به یافتن راه حلی برای مساله روهینگیا که بخشی جدایی ناپذیر از حل بحران میانمار است، کمک کند.

امین با تاکید بر حل بحران میانمار که بزرگترین چالش داخلی آ.سه.آن باقی مانده است، گفت: این بحران نه تنها برای مردم میانمار درد و رنج به ارمغان آورده است، بلکه تهدیدی برای ثبات منطقه است.

معاون رئیس جمهور اندونزی در این نشست دو چالش اصلی پیش روی این اتحادیه را حفظ صلح و ثبات منطقه دانست و اظهار داشت: احترام به قوانین بین المللی پایه اصلی حفظ صلح و ثبات در سطح جهانی و منطقه‌ای است.

وی گفت: آ.سه.آن باید به بیان اهمیت اجرای قوانین بین‌المللی بدون تبعیض و هر گونه استاندارد دوگانه ادامه دهد. این تلاش به عنوان بخشی از ثبات آ.سه.آن در حفظ صلح مورد نیاز است.

معاون رییس جمهور اندونزی با اشاره به این که اجماع پنج ماده ای همچنان مرجع مشترک و اولیه در حل بحران میانمار خواهد بود، خواستار افزایش کمک به مردم میانمار از جمله از طریق مرکز AHA شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری آنتارا، معروف امین، معاون رئیس جمهور اندونزی بر اهمیت احترام به قوانین بین المللی و حل و فصل بحران میانمار در چهل و چهارمین اجلاس سران آ.سه.آن در وینتین، لائوس، تاکید کرد.

وی افزود: این قوانین شامل کنوانسیون ۱۹۸۲ سازمان ملل در مورد حقوق دریاها، معاهده دوستی و همکاری آ.سه.آن و همچنین اصول بالی است.

روز گذشته نیز هادی تجاهجانتو، وزیر هماهنگ کننده امور سیاسی، حقوقی و امنیتی اندونزی، خواستار همکاری کشورهای آ.سه.آن برای بررسی قاچاق انسان شد.

وی در بیست و هشتمین نشست شورای جامعه سیاسی-امنیتی آ.سه.آن در یک بیانیه رسمی مطبوعاتی، گفت: قربانیان قاچاق انسان در آسیای جنوب شرقی اغلب برای جرایم دیگر مانند کلاهبرداری آنلاین مورد سوء استفاده قرار می گیرند.


منبع: https://www.irna.ir/news/85623159/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D9%84-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A3%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

وی ادامه داد: زمانی که قوانین بین‌المللی نادیده گرفته می‌شود، همان‌طور که در عملیات نظامی اسرائیل در غزه دیده شد، می‌تواند به اعتبار قوانین بین‌المللی آسیب برساند و اعتماد به سیستم چندجانبه را کاهش دهد.